A

Kartano murhamysteeri

Aika:  15.7.2023 16.00 - 19.30
Paikka:  
Osoite:   Koosanmaantie 565, 31810 Oriniemi
Järjestäjä:   Katja Idman/murhamysteerit.fi

Yhteystiedot

Kuvaus

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa yksi osallistuja murhataan ja yksi on murhaaja.
Tapahtumat sijoittuvat Ritolan kartanoon vuoteen 1895.Ritolan kartanon isäntäväki Sir Wilhelm ja Lady Anne Manor ovat kutsuneet kuuluisan salapoliisin Sherlock Homesin vierailulle Suomeen ja ovat siksi päättäneet järjestää kartanoon juhlat. Seurapiirien tärkeimmät henkilöt on kutsuttu mukaan tähän loisteliaaseen tilaisuuteen. Heti illan alussa joku pääsee hengestään ja on aika selvittää kuka on murhaaja ja mikä on motiivi. Mielenkiintoisia juonenkäänteitä on tässä murhamysteerissä luvassa…

Mikä?
Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin. Pelirahaa voi käyttää moneen tarkoitukseen.

Miksi?
Murhamysteeristä riittää puhumista pitkäksi aikaa. Mysteeri on hyvä keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin tai jo tuntemiisi ja löytää heistä ihan uusia puolia. Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä!

Tapahtuma on maksullinen. murhamysteerit.fi/tapahtumat

« Takaisin