A

LiikU haastepyöräily -kampanja

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään – LiikU Haastepyöräily -kampanja

Tule mukaan LiikU ry:n perinteiseen Haastepyöräilykampanjaan, jossa Punkalaidun on mukana perusajan 1.5. - 23.6. sekä lisäajan 24.6. - 31.8.

Perinteinen LiikU Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista. 

Haastepyöräilyn idea on, että ihmiset kirjaavat pyöräilemänsä kilometrit oman kunnan kilometrisaldoon mobiilisovellukseen. Sovellus kannustaa seuraamaan omia kilometrejä ja kartuttaa koko ajan kunnan pyöräilijöiden yhteisiä kilometrejä. Samalla siis käydään leikkimielistä kilometrikisaa naapurikuntien kanssa. Kuntakisassa kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Punkalaidun osallistuu alle 5000 asukkaan sarjaan.

Kilometreihin voi laskea pyöräilyn tavallisella pyörällä, sähköpyörällä, kick bike -pyörällä ja tandem-pyörällä. Kaikki kampanja-aikana missä tahansa poljetut kilometrit saa kirjata mobiilisovellukseen. Kaikkien kampanjaan mukaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Sovellus ladataan Internetistä verkkosivulta löytyvästä osoitteesta ja kiinnitetään puhelimen aloitusnäyttöön, jolloin sitä on helppo käyttää. Mobiilisovellus löytyy nyt myös sovelluskaupoista eli Google Play ja App Store -kaupoista.

Kampanjan yhteyshenkilönä toimii Seija Mahlamäki-Kultanen, Latu ja Polku ry sekä Päivi Paija, Punkalaitumen kunta. 

Seija.mahlamaki-kultanen@hamk.fi
Latu ja Polku ry
p. 040 5878 029 

paivi.paija[at]punkalaidun.fi
Punkalaitumen kunta
p. 040 610 6058

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily. 

Huom. Jos mobiilikirjaus ei sinulta onnistu, voit hakea kirjastolta paperisen pyöräilypassin ja kirjata kilometrisi siihen. Jos haluat osallistua arvontaan, toimita pyöräilypassi kampanjan perusajan loputtua (viimeistään 27.6.) kirjastolle.

Teiden varsiltä löytyy postilaatikot, joissa on mahdollisuus merkata kilometrit laatikoissa oleviin vihkoihin. Laatikoista huolehtii Punkalaitumen Latu ja Polku ry. Postilaatikkojen sijaintitiedot löydät Punkalaitumen Latu ja Polku- facebook sivuilta.