A

LiikU haastepyöräily -kampanja

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään – LiikU Haastepyöräily -kampanja 

Tule mukaan LiikU ry:n perinteiseen Haastepyöräilykampanjaan, jossa Punkalaidun on mukana 1.5. - 23.6.

Paperiset kuntokortit tulee palauttaa kirjaston postiluukusta viimeistään ti 25.6. iltaan mennessä. Pyöräilykampanjaan osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Perinteinen LiikU Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista. 

Haastepyöräilyn idea on, että ihmiset kirjaavat pyöräilemänsä kilometrit oman kunnan kilometrisaldoon mobiilisovellukseen. Sovellus kannustaa seuraamaan omia kilometrejä ja kartuttaa koko ajan kunnan pyöräilijöiden yhteisiä kilometrejä. Samalla siis käydään leikkimielistä kilometrikisaa naapurikuntien kanssa. Kuntakisassa kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Punkalaidun osallistuu alle 5000 asukkaan sarjaan.

Kilometreihin voi laskea pyöräilyn tavallisella pyörällä, sähköpyörällä, kick bike -pyörällä ja tandem-pyörällä. Kaikki kampanja-aikana missä tahansa poljetut kilometrit saa kirjata mobiilisovellukseen. Kaikkien kampanjaan mukaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Sovellus ladataan Internetistä verkkosivulta löytyvästä osoitteesta ja kiinnitetään puhelimen aloitusnäyttöön, jolloin sitä on helppo käyttää. Mobiilisovellus löytyy nyt myös sovelluskaupoista eli Google Play ja App Store -kaupoista.

Ohjeet netti- ja mobiilikirjausten tekemiseen

Kampanjan yhteyshenkilönä toimii Päivi Paija

paivi.paija[at]punkalaidun.fi
Punkalaitumen kunta
p. 040 610 6058

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily. 

                                   Haastepyöräily -kampanja