A

Tilavarauksen ehdot - kirjasto

Kirjaston yleiset tilat
- Tilat on mahdollista varata ajalle, jolloin ne eivät ole kunnan omassa käytössä, kuitenkin 07.00-21.00 välisenä aikana.
- Maanantaista perjantaihin veloituksetta punkalaitumelaisille yleishyödyllisille yhdistyksille ja valtion viranomaisten järjestämille tilaisuuksille. Kunnan omasta toiminnasta ei peritä maksua.
- Tilat tulee käytön jälkeen jättää käytön jälkeen vastaavaan kuntoon kuin ne ovat olleet vuokrauksen alkaessa. Epäsiisteiksi jätetyistä tiloista voidaan periä siivousmaksu 100€ + alv. 24%
- Vuokraajan tulee nimetä vastuuhenkilö, joka vastaa tilojen siisteydestä ja vahingoittumattomuudesta. Jos tiloille tapahtuu vahinkoa, on vuokraaja vastuussa korvaamaan aiheuttamansa vahingot.
- Vuokraamisesta ei saa aiheutua haittaa rakennuksen muulle käytölle.
- Tilan omia järjestyssääntöjä noudatettava.
- Vuokraamisesta vastuussa olevalla henkilöllä on harkintaoikeus sellaisissa tapauksissa, joissa ohjeista ei voida päätellä, miten tulee toimia, esimerkiksi vuokrauksen maksuttomuutta ja maksullisuutta arvioitaessa.

Näyttelytila
- Tila on aukioloaikoina varattavissa taidenäyttelyitä varten 1-28 vrk pituisiksi jaksoiksi. Näyttely on yleisön nähtävissä kirjaston aukioloaikoina.

Puhelinkoppi
- Kirjastolla on varattavissa"puhelinkoppi", eli hiljaisen työskentelyn tila, esim.etätyöskentelyä varten, käytettävissäsi on myös kirjaston langaton verkko.

Kannettava tietokone
-Voit varata käyttöösi kannettavan tietokoneen, käytettävissäsi on myös kirjaston langaton verkko

DVD-kotiteatteri ja 50 tuuman televisio
- Voit varata laitteet elokuvien katseluun kirjastolla.

PALVELUT OVAT MAKSUTTOMIA

Yhteystiedot
Puhelin 040 138 2325
Sähköposti kirjasto@punkalaidun.fi