A

Talviliikkuja-kampanja

Talviliikkuja-kampanja on päättynyt.


 

Punkalaidun johtaa omaa sarjaansa 4241 kilometrillä (tilanne 1.2.2023 klo 9). MAHTAVAA!

LAITETAAN ARVONTA PYSTYYN!

Kaikkien Talviliikkuja-kampanjaan kilometrejä keränneiden kesken arvotaan älykello.
Arvonta suoritetaan 3.4.2023. Kaikkien liikutut ja merkatut kilometrit ovat tärkeitä.


 

UUSI LIIKKUEN LÄPI VUODEN KAMPANJAKOKONAISUUS STARTTAA TALVILIIKKUJA-KAMPANJALLA 10.1.

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää Talviliikkuja-, Haastepyöräily- ja Syysliikkuja-kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Uuden Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

 

Talviliikkuja-kampanja starttaa 10.1.2023

Talviliikkuja-kampanja järjestetään 10.1.-31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä osallistumista ja kaikki voi osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, mutta osassa käytössä on myös liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Liikuntakortti on tulostettavissa tältä sivulta. 

Talviliikkuja-kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunta arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen. Palauta liikuntakortti 2.4.2023 mennessä kirjaston palautusluukkuun. 

Tulostettava talviliikkujakortti 2023 (pdf) 

Tulostettava talviliikkujakortti 2023 esitäytettävä (pdf)

Kampanjan yhteyshenkilönä toimii Seija Mahlamäki-Kultanen, Latu ja Polku ry sekä Ella Liimatainen, Punkalaitumen kunta. 

Seija.mahlamaki-kultanen@hamk.fi
Latu ja Polku ry
p. 040 5878 029 

ella.liimatainen@punkalaidun.fi
Punkalaitumen kunta
p. 0401939009

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

 

talviliikkuja_logo