A

LiikU talvella -kampanja

LIIKKUEN LÄPI VUODEN

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on LiikU talvella, LiikU haastepyöräily ja LiikU syksyllä -kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustetaan kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

 

LiikU talvella -kampanja 2024

LiikU talvella-kampanja järjestetään 10.1.-31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä osallistumista ja kaikki voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, mutta käytössä on myös liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. 

LiikU talvella -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunta arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen. Palauta liikuntakortti 2.4.2024 mennessä kirjaston palautusluukkuun. 

Ohjeet netti- ja mobiilikirjauksien tekemiseen 

Talviliikunnan suorituskortti 2024

Kansallinen hiihtopäivä 24.2.2024 - Kaikki ladulle! ⛷

Kampanjan yhteyshenkilönä toimii hyvinvointisuunnittelija Päivi Paija. 

paivi.paija[at]punkalaidun.fi
Punkalaitumen kunta
p. 040 610 6058

Tarkemmat kampanjan tiedot, ohjeet ja tietenkin kuntaranking löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/liikutalvella.

 

LiikU talvella -logo