A

Majoitus- ja ruokapalvelut

Punkalaitumen raikas ja aito maalaisluonto yhdistettynä tasokkaisiin majoitus- ja ravitsemuspalveluihin on houkutteleva yhdistelmä niin matkailijoille kuin kuntalaisillekin. Tasokkaat maatilamajoituskohteet johdattelevat matkailijan opastettujen retkien, notkuvien pitopöytien ja hivelevien saunalöylyjen kautta leppoisaan lomatunnelmaan. Myös kokousten ja koulutusten järjestäminen on mahdollista näissä idyllisissä miljöissä.

Ruokapalvelut

Kahvila-Ravintola Moguli

Kahvila Myötätuuli

Laitumen pizza & kebab

Majoituspalvelut

Kiikkumäen maatila

Koulutintti

Maatilamajoitus Saarinen

Vanha maalaistalo

Wanha Mummola

Lisää majoituspalveluita

Kahvila-Ravintola Moguli

Moguli

Mogulista löytyy maittavan lounaan lisäksi pientä suolaista ja makeaa, sekä grilli. Moguli tekee myös pitopalvelua.

Kauppakatu 2 31900 Punkalaidun
Puhelin: 02 767 4952
Sähköposti: kahvilamoguli[at]hotmail.com
Facebook-sivut

Kahvila Myötätuuli

Myötätuuli

Kahvila Myötätuuli tarjoaa aamuisin paikan päällä jauhettua kahvisekoitusta, Punkamokkaa, erikoiskahveja ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Myötätuulesta saa myös lähialueen gluteenittomia herkkuja suolaisina ja makeina, irtojäätelöä ja wirvoitusjuomia.

Myötätuulessa järjestyy myös kokoukset ja pienet yksityistilaisuudet. Jalasjoen Myllypirtti tarjoaa idylliset tilat isommillekin juhlille. Pitopalvelu järjestyy kaiken kokoisiin kokouksiin sekä juhliin.

Urjalantie 3
31900 Punkalaidun
Puhelin: 050 361 3140
Sähköposti: info[at]kahvilamyotatuuli.fi
Internet-sivut: Kahvila Myötätuuli
Facebook-sivut

 

Kiikkumäen maatila

Kiikkumäen maatila

Kiikkumäen maatila tarjoaa mökkimajoitusta kauniissa maalaismaisemissa. Vuokrattavissa on kaksi kodikasta mökkiä, Pikku-Kiikku ja Huvimäki. Molemmilta mökeiltä löytyy uima-allas ja ulkoporeallas. Tilalta saa ostettua myös herkullista naudanlihaa. Tilalla kasvatetaan luomu emolehmiä (rotuina Aberdeen Angus ja Highland Cattle). Käy kävelyllä katselemassa eläimiä!

Luojunseläntie 181
31810 Oriniemi
Puhelin: 050 548 9660 (Timo Mäki-Laurila)
Sähköposti: 6977tml[at]gmail.com
Internet-sivut: Kiikkumäki
Facebook-sivut

Koulutintti Oy

Koulutintti

Koulutintti Oy:n Sarkkilan museokoulu on 1874 rakennettu maakunnan vanhin maalaiskansakoulu. Jugend-tyylinen talo on ulkoasultaan rakennusperinteen suojelukohde. Vuonna 2000 sisätiloistaan peruskorjattu rakennus kätkee sisäänsä modernit aamiaismajoitustilat 15 hengelle sekä kokous- ja juhlatilat n. 70 hengelle. Museokoulun lisäksi Koulutintti tarjoaa vuokrattavaksi viittä eri mökkikohdetta. Erikokoisista mökeistä löytyy majoitustilaa kahdesta kahdeksalle, jopa kymmenelle hengelle. Passimökki ja pikkumökki erämaamaisemissa ja Porttikallion välittömässä läheisyydessä sijaitsevat 4 erikokoista mökkiä aktiivilomailijalle odottavat yöpyjää! Lisätiedot, varaustilanne ja hinnasto Lomarenkaan sivuilla.

Majoituspalveluiden lisäksi Koulutintin tarjontaan kuuluvat juhlapalvelut, metsä-, lintu-, melonta-, hiihto- ja pyöräretket, golf-kisat, erilaiset kurssit ja näyttelyt. Lisäksi Koulutintti viihdyttää tilauksesta Koulukirja ja karttakeppi-ohjelmalla, johon sisältyvät leikkimielinen opetustuokio, kouluruokailu sekä kahvi ja leivonnainen.

Lauttakyläntie 21
31900 Punkalaidun
Puhelin: 02 764 1735
Sähköposti: postia[at]koulutintti.fi
Internet-sivut: Koulutintti Oy
Facebook-sivut

Sakari Pärssinen +358 50 557 5675 (in english)
Hanna-Riitta Pärssinen 050 537 5805

Maatilamajoitus Saarinen

Maatilamajoitus Saarinen

Maatilamajoitus Saarinen toivottaa "Hyvää yötä Kotolammen rannalla". 
Palvelu keskittyy majoitus-, kokous- ja juhlapalveluihin teemana kiireettömyys ja rauha luonnon lähellä. Iso perinteinen Savusauna pehmittää kiireisemmänkin ryhmän.

Jo vuodesta 1994 alkaen Maatilamajoitus Saarinen on toiminut ympäri vuoden tavoitteenaan huolehtia asiakkaiden tarpeista laadukkaasti.

Vesilahdentie 435
31900 Punkalaidun
Puhelin: 0500 535 206
Sähköposti: postia[at]maatilamajoitussaarinen.fi
Internet-sivut: Maatilamajoitus Saarinen
Facebook-sivut

Vanha maalaistalo

Tarja Kyttä

Tunnelmallinen vanha maalaistalo nykyajan mukavuuksin tarjoaa mahdollisuuden rauhalliseen lomanviettoon luonnonläheisessä ympäristössä. Vuokraa viikonlopuksi, koko viikoksi tai pidemmäksikin aikaa. Vuodepaikat 8 henkilölle. Pihapiirin erillinen perinteinen saunarakennus takaa hyvät löylyt!


Puhelin: 040 756 3307 (Tarja Kyttä)
Sähköposti: tarja.kytta[at]luukku.com

Wanha mummola

Wanha Mummola

Wanha mummola on kauniisti entisöity ja talonpoikaishenkeä huokuva talo Urjalan ja Punkalaitumen rajalla. Rauhallisessa ympäistössä sielu lepää ulkoillen ja marjastaen. Talvisin lähipellot tarjoavat mukavat hiihtomaastot. Kattavasti varustellussa hirsitalossa riittää tilaa isommallekin perheelle, ja vehreässä sekä suojaisassa pihapiirissä on ihastuttava puutarha, terassi sekä pergola grillauspaikkoineen. Wanhaa mummolaa vuokrataan sekä majoitus- että juhlatarkoituksiin.

Wanhan mummolan kunnostus kesti lähes neljä vuotta, ja hiilijalanjälki pyrittiin pitämään mahdollisimman pienenä. Jokaisella huonekalulla on tarina, sillä lähes kaikki huonekalut ovat joko entisöityjä tai huutokauppa- ja kirppurilöytöjä. Tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan!

Granninkulmantie 40
31850 Koskioinen
Puhelin: 050 344 4096 (Jorma Pulakka) / 045 651 0380 (Hannele Pulakka)
Sähköposti: jorma.pulakka[at]gmail.com / hannele.pulakka[at]gmail.com
Internet-sivut: Wanha Mummola
Facebook-sivut

Lisää majoituspalveluita:

airbnb 

gofinland

lomarengas