A

Liikuntahalli

Vesilahdentie 11, 31900 Punkalaidun


Alta löydät liikuntahallin hinnat ja vastuuhenkilöt. Luethan perusteellisesti yleiset periaatteet, jotka koskevat vuokrattavia tiloja. Vuokraajan on sitouduttava noudattamaan niitä ja liikuntahallin järjestyssääntöjä ja siivousohjeita. Alta löytyy myös linkki tilojen käyttöhakemukseen, joka tulee palauttaa täytettynä vuokrattavan tilan vastuuhenkilölle.

YLEISET PERIAATTEET

- Tilat on mahdollista vuokrata ajalle, jolloin ne eivät ole kunnan omassa käytössä, kuitenkin 07.00-21.30 välisenä aikana.
- Maanantaista perjantaihin veloituksetta punkalaitumelaisille yleishyödyllisille yhdistyksille ja valtion viranomaisten järjestämille tilaisuuksille.
Kunnan omasta toiminnasta ei peritä maksua.
- Tilat tulee käytön jälkeen jättää käytön jälkeen vastaavaan kuntoon kuin ne ovat olleet vuokrauksen alkaessa. Epäsiisteiksi jätetyistä tiloista voidaan periä siivousmaksu 100 € + alv 24 %
- Vuokraajan tulee nimetä vastuuhenkilö, joka vastaa tilojen siisteydestä ja vahingoittumattomuudesta. Jos tiloille tapahtuu vahinkoa, on vuokraaja vastuussa korvaamaan aiheuttamansa vahingot.
- Vuokraamisesta ei saa aiheutua haittaa rakennuksen muulle käytölle.
- Tilan omia järjestyssääntöjä noudatettava.
- Vuokraamisesta vastuussa olevalla henkilöllä on harkintaoikeus sellaisissa tapauksissa, joissa ohjeista ei voida päätellä, miten tulee toimia, esimerkiksi vuokrauksen maksuttomuutta ja maksullisuutta arvioitaessa.
- Liikuntahallin vuokraajan on huomioitava käyttöön annetun tilan järjestyssäännöt.

 Käyttösäännöt     (PDF)

MAKSUTON VUOKRAUS

- Liikuntahalli on koulujen käytössä 08.00-15.30.
- Liikuntahallin tiloja vuokrataan arkisin 15.30-21.30 ja viikonloppuisin 9.00-21.30 veloituksetta Punkalaitumelle rekisteröidyille yleishyödyllisille yhdistyksille, seuroille jne.
- Yleisötapahtumat (konsertit, teatterit, turnaukset, messut, yms.) voivat peruuttaa vakiovuoron.
- Seurat yhdistykset, yleishyödylliset toimijat yms. voivat järjestää toimintaa ja tapahtumia ilmaiseksi lapsille ja aikuisille.

MAKSULLINEN VUOKRAUS

- 50 €/h + alv 24 %
- Saunamaksu harjoitusvuoron yhteydessä 15 €/kerta + alv 24 %.

Liikuntapaikkojen varaaminen

VASTUUHENKILÖ

Päivi Paija
paivi.paija[at]punkalaidun.fi
puh. 040 610 6058