A

Webinaari: Ruoka ja ilmasto

Aika: 25.1.2024 14.00 - 15.15
Paikka: Teams
Osoite: Teams
Järjestäjä: Etelä- ja Lounais-Pirkanmaan ilmastoekosysteemi -hanke

Yhteystiedot

Anu Salminen, anu.salminen@akaa.fi , 040 335 3536

Kuvaus

Mistä ruoan ilmastovaikutukset syntyvät ja miten ravintola-alan toimijat voivat vaikuttaa oman toimintansa hiilijalanjälkeen? Näitä kysymyksiä käsitellään Ilmastoverkoston Ruoka ja ilmasto -webinaarissa.

Jos työskentelet ravintolassa, kahvilassa, leipomossa, pitopalveluyrityksessä, ruokapalveluissa tai olet muuten kiinnostunut ravintola-alan ilmastotyöstä, varaa kalenteristasi torstai 25.1.2024 klo 14.00-15.15 ja liity maksuttomaan webinaariin.

Ilmoittaudu webinaariin: https://bit.ly/ruokajailmasto

Puheenvuorot
Mistä ruoan ilmastovaikutukset syntyvät ja mitä ravitsemispalveluissa voidaan tehdä ilmastovaikutusten vähentämiseksi? Marita Kettunen, tutkija (Luke)

Ruokahävikki on mielikuvituksen puutetta ̶ Keinoja hävikin taklaamiseen, Mika Vitikka, projektiasiantuntija (Laurea-ammattikorkeakoulu & Foodwaste Ecosystem-hanke)

Tutkittua tietoa ja hintaporkkanaa – kuinka tuupata asiakasta ilmastokestäviin valintoihin?, Anne Immonen, liiketoimintajohtaja (Ylva)

« Takaisin