Webinaari: Ruoka ja ilmasto
Aika: | 25.1.2024 14.00 - 15.15 |
Paikka: | Teams |
Osoite: | Teams |
Järjestäjä: | Etelä- ja Lounais-Pirkanmaan ilmastoekosysteemi -hanke |
Yhteystiedot
Anu Salminen, anu.salminen@akaa.fi , 040 335 3536Kuvaus
Mistä ruoan ilmastovaikutukset syntyvät ja miten ravintola-alan toimijat voivat vaikuttaa oman toimintansa hiilijalanjälkeen? Näitä kysymyksiä käsitellään Ilmastoverkoston Ruoka ja ilmasto -webinaarissa.
Jos työskentelet ravintolassa, kahvilassa, leipomossa, pitopalveluyrityksessä, ruokapalveluissa tai olet muuten kiinnostunut ravintola-alan ilmastotyöstä, varaa kalenteristasi torstai 25.1.2024 klo 14.00-15.15 ja liity maksuttomaan webinaariin.
Ilmoittaudu webinaariin: https://bit.ly/ruokajailmasto
Puheenvuorot
Mistä ruoan ilmastovaikutukset syntyvät ja mitä ravitsemispalveluissa voidaan tehdä ilmastovaikutusten vähentämiseksi? Marita Kettunen, tutkija (Luke)
Ruokahävikki on mielikuvituksen puutetta ̶ Keinoja hävikin taklaamiseen, Mika Vitikka, projektiasiantuntija (Laurea-ammattikorkeakoulu & Foodwaste Ecosystem-hanke)
Tutkittua tietoa ja hintaporkkanaa – kuinka tuupata asiakasta ilmastokestäviin valintoihin?, Anne Immonen, liiketoimintajohtaja (Ylva)