A

#punkalaitumelaiset

#punkalaitumelaisetyritykset-kampanja alkoi 21.2.2022!

Viime vuonna positiivista palautetta saanut #punkalaitumelaiset-kampanja siirrettiin tänä vuonna yrityksille. Yritykset saavat vuorollaan viikon ajan päivitellä #punkalaitumelaiset-somekanavia ja kertoa yrityksestään ja toiminnastaan enemmän.

#punkalaitumelaisetyritykset-kampanjaan haettiin mukaan yrityksiä 10.1.-30.1.2022.          40 yrityksen lisäksi oman viikkonsa pitävät myös Punkalaitumen kunnan elinvoimaluotsi Aki Mikkola, Punkalaitumen Naisyrittäjien yhdistys ry sekä vuonna 2021 Punkalaitumen Yrittäjien palkitsema vuoden yrittäjä Jesse Poutalan yritys Jeesi-Service.

Mukana olevien yritysten toimialat vaihtelevat maatalouskoneurakoinnista fysioterapiaan ja käsitöistä pankkipalveluihin. Yritysten joukossa on yksinyrittäjiä, pk-yrityksiä, osakeyhtiöitä ja monia henkilöitä työllistäviä yrityksiä. Meillä kaikilla on oma tarinamme ja punkalaitumelaisten henkilöiden tarinoita kuultiin viime vuosi. Nyt on aika kuulla, millaisia tarinoita punkalaitumelaisilla yrityksillä on kerrottavanaan!

Kampanjasivut löytyvät Facebookista ja Instagramista nimimerkillä @punkalaitumelaiset. Laitathan tilit seurantaan!

_______________________________________________________________

#punkalaitumelaiset-kampanja on päättynyt marraskuussa 2021. Kiitos kaikille mukana olleille!

#punkalaitumelaiset-kampanjassa oli mukana 42 entistä tai nykyistä Punkalaitumen kunnan asukasta. Kampanja oli käynnissä 1.2.-21.11.2021. Kampanjan jälkeen kerätyn palautteen perusteella kampanjaan oltiin erittäin tyytyväisiä. Kampanjan koettiin tuoneen erinomaisesti ja monipuolisesti esille Punkalaitumen vahvuuksia. Lue lisää kampanjasta ja kaikkien #punkalaitumelaisten tarinat täältä.

Copy of Unnamed Design

_______________________________________________________________

Lisätietoja: Tiia Korhonen, tiia.korhonen@punkalaidun.fi