A

Tiedote - Punkalaitumen liikkuvien palveluiden kokeilu päättyi – palvelut jatkuvat liikkuvina

17.10.2024

Pirkanmaan aluevaltuuston 7.10. tekemän päätöksen mukaan liikkuvien palveluiden kokeilun aikana kehitetty toimintamalli jatkuu.

Lähiasiointipisteillä Punkalaitumella saa edelleen sosiaali- ja terveyspalveluita osa-aikaisesti ja ajanvarauksella. Kuten kokeilun aikana, palvelu tuodaan myös jatkossa lähimmältä sosiaali- ja terveysasemalta alueen lähiasiointipisteelle. Asiakaspalvelupiste tarjoaa erityisesti apua asukkaille, joille puhelimella tai internetissä asiointi voi tuntua hankalalta.
Voit tulla Punkalaitumen lähitorille digitaalisten palveluiden opastukseen ilman ajanvarausta parittomina viikkoina torstaisin kello 9–13. Toiminta vaihtui lähiasiointipisteeltä lähitorille 10.10. ja seuraavan kerran digitaalisten palveluiden opastusta on lähitorilla 24.10.

Uusina palveluina alueille tuotiin avustettu Suomi.fi-valtuutus sekä hyvinvointialueen digitaalisten palveluiden käytön opastus.
V
araa aika avustettuun Suomi.fi-valtuutuksen numerosta 03 384 5030, soittoajat ma–to kello 8–16 ja pe kello 8–15.

Lue koko tiedote Pirkanmaan hyvinvointialueen sivuilta: Kurun, Luopioisten ja Punkalaitumen liikkuvien palveluiden kokeilu päättyi – palvelut jatkuvat liikkuvina - pirha.fi

Takaisin