A

Yhdistyshaku Jouluiloa lapsiperheisiin -kampanjaan

14.10.2024

Punkalaitumella on toteutettu kunnan koordinoimana yhteistyössä yhdistysten kanssa jouluiloa lapsiperheisiin kampanja, jossa paikallisilla lapsiperheillä on ollut mahdollisuus hakea apua joulumuistamiseen/perheen jouluruokaan.

Aikaisempina vuosina kampanjassa ovat olleet mukana Punkalaitumen 4H, LC Punkalaidun/Fiina, MLL Punkalaitumen paikallisyhdistys ja SPR Punkalaitumen osasto. Kampanja on tarkoitus toteuttaa tänäkin vuonna ja kaikilla yhdistyksillä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan. Yhdistykset voivat osallistua kampanjaan esimerkiksi lahjoittamalla lapsiperheille tarpeellista tavaraa, ruokalahjakortteja, jouluista ruokaa tai muulla parhaaksi katsomallaan tavalla.

Avun tunnetta kokevat lapsiperheet voivat täyttää kunnan kotisivuilta löytyvän lomakkeen joko itse tai yhteistyössä eri ammattilaisen kanssa. (Lomake julkaistaan myöhemmin.) Jouluiloa Lapsiperheisiin- kampanja on suunnattu taloudellisesti haastavissa tilanteissa oleville lapsiperheille, joissa on alaikäisiä lapsia. Lahjoitusta ei voi hakea toisen puolesta ja hakijan tulee olla punkalaitumelainen. jokainen perhe voi tehdä vain yhden hakemuksen. Hakemuksen tehneisiin otetaan yhteyttä luottamuksellisesti. Kampanjassa annettuja tietoja ei arkistoida ja niitä käytetään vain Jouluiloa Lapsiperheisiin -tarkoituksiin. Hakemustietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille eikä mukaan kampanjaan osallistuville yhdistyksille.

Ilmoittautumiset mukaan kampanjaan 31.10.2024 mennessä osoitteeseen tiina.makiranta@punkalaidun.fi

Lisätietoja antaa hyvinvointijohtaja Tiina Mäkiranta, p. 040 138 2312

Takaisin