A

"Löytyykö lukutoukkia?" -hanke

"Löytyykö lukutoukkia?” -hanke on Punkalaitumen kunnan toteuttama nuorten ja nuorten aikuisten lukemisen edistämishanke, jonka tavoitteena on innostaa ja motivoida nuoria lukemaan. Hankkeessa pyritään tuomaan esiin lukemisen monia puolia. Hanke on käynnissä vuoden loppuun.

Lukeminen voi olla esimerkiksi uppoutumista, selailua, uusien taitojen opettelua tai haaveilua. Lukemiseen voi liittyä kirjastopalvelujen monipuolista hyödyntämistä, kirjoista keskustelemista, kirjoitustyöpajoja tai vaikka kiinnostavien kirjatilien seuraamista Instagramissa. Pääasia on, että lukeminen on kivaa!

Hankkeeseen liittyy monenlaista; mm. haasteita, tapahtumia, kirjavinkkejä ja somesisältöjä. Myös toiveita otetaan mielellään vastaan!

Seuraa hanketta Instagramissa @nuorten_laidun ja Facebookissa @Punkalaitumen kirjasto. Puhelimitse voi ottaa yhteyttä kirjaston numeroon 040 1382325. Hanketyöntekijänä toimii Emma Takku, jolle voi laittaa hankkeeseen liittyvää viestiä Instagramissa @lukutoukkaemma tai yllä olevien tilien ja numeron kautta.

 

 

Moi 13–29-vuotias!

Vastaa lukukyselyyn ja osallistu leffalippujen (Kinoset) arvontaan! Arvontalipukkeen voi täyttää kirjastolla tai ilmoittamalla osallistumisesta laittamalla viestiä suoraan hanketyöntekijä Emmalle Instagramissa @lukutoukkaemma tai kirjaston numeroon 040 1382325. Kerro viestissä, että olet vastannut kyselyyn, nimesi ja jokin yhteystieto, johon voidaan ilmoittaa voitosta.

Kyselyyn voi vastata ja arvontaan osallistua pe 10.6. klo 15 asti.

Linkki kyselyyn:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8USQS51jDU-Fu2-jQcDUs8W2JaZHglpBpbnMeMBXjlVURFRQMzVOQTBUOEdNSlpIQ01PRkJDNEFXQi4u

 

 

Kesän lukuhaaste

Osallistu kesän lukuhaasteeseen ja voit voittaa ääni- ja e-kirjapalvelun lahjakortin (3kk)!

Haastelomakkeen voit hakea kirjastolta tai ladata tästä:

Lukuhaaste