Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Kulttuuri tiedottaa: Teatterikorkeakoulu etsii seurantaloilta esiintymispaikkoja iltamakiertueelle

27.01.2017

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu etsii esiintymispaikkoja seurojen- ja työväentaloilta tai esimerkiksi vanhoista kyläkouluista.
Tämä olisi hyvä tilaisuus tuoda esiin punkalaitumelaista rakennusperintöä ja järjestää aktiviteetteja seurojentalolle.

Jos iltamien järjestämiseen osallistuminen kiinnostaa ja edustamasi yhdistys voi tarjota tiloja, kannattaa ilmoittautua mukaan:  https://www.lyyti.fi/reg/Iltamat 

Lisätietoja tapahtuman järjestäjältä suoraan:
Venla Heinonen
Tuottaja
Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu
puh 050 465 0877

 

Kiertue toteutetaan viikkojen 42-47 aikana ympäri Suomen. Osaksi kiertuetta voi hakea täyttämällä oheisen kaavakkeen 31.3.2017 mennessä. Saapuneiden hakemusten perusteella valitsemme esiintymispaikat ja teemme kiertueaikataulut.

Iltamaohjelman on koonnut ja ohjannut kirjailija, ohjaaja ja kansantaiteilija Juha Hurme, joka tunnetaan mm. soolonäytöksestään Puupää, jolla hän on kolunnut 200 seurojen- ja työväentaloa Inarinjärveltä Hankoon vuodesta 2003 alkaen.

"Esitys on tilaajalle maksuton ja mikäli vastaanottava yhdistys/seura haluaa järjestää esim. väliaikatarjoilun, niin se on täysin mahdollista. Jos teillä on erillinen näyttämö niin hyvä, jos ei niin tulemme toimeen ilmankin. Sähköä tarvitsemme, joten jos sellaista löytyy niin pärjäämme kyllä. Ja apua esityksen markkinoinnissa otamme toki ilolla vastaan."

Takaisin